Curs per a aturats de llarga durada a Vacarisses

Lluïsa Tarrida
21 de gener del 2013
Oficina del SOC de Terrassa
Oficina del SOC de Terrassa | Jordi Play
Oficina del SOC de Terrassa Foto: Jordi Play

L'Ajuntament de Vacarisses ofereix una oportunitat laboral per als aturats de llarga durada. Es tracta d'un projecte a nivell comarcal, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i coordinat pel COPEVO (Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental), del qual també en participen 18 municipis més de la comarca.

El programa d’ocupació és per a persones aturades de llarga durada del municipi. Les persones seleccionades per formar-ne part han de tenir uns perfils determinats, d'acord amb unes especialitats formatives. Això és perquè el programa inclou una part de formació en sectors determinats (administratiu/va polivalent i gestió de residus), amb pràctiques en empresa. En una segona part es garanteix la inserció laboral: assegura un contracte de treball de, com a mínim, 6 mesos a temps parcial (25 hores setmanals).

Criteris selectius:
- Aturat/da inscrit/a a l’Oficina de Treball de la Generalitat amb una
antiguitat igual o superior a 1 any
- Inscrit/a a la borsa de treball municipal
- Que no cobri prestació i/o subsidi a excepció de la PIRMI o PREPARA
- Que tingui un perfil associat a les especialitats formatives que
s’impartiran: Administratiu/va: EGB, ESO i experiència mínima en realització de tasques administratives //  Gestió de residus: no hi ha un perfil determinat

Per poder participar en el programa us heu d’adreçar a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Vacarisses fins al dia 31 de gener de 2013.