La Torre, al quiosc

per La Torre, 18 de gener de 2013 a les 21:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada de La Torre del 19 de gener

L'edició en paper de La Torre estarà a partir d'aquest dissabte a tots els quioscs de Terrassa i de la comarca. El diari terrassenc, independent i català recorda el segon aniversari de la consulta sobre la independència, es fa ressò de les bretolades a la parròquia de Sant Valentí del Segle XX i ofereix informació sobre la detenció de presumptes traficants de drogues que venien en un centre comercial egarenc. La Torre afegeix la reacció dels polítics de l'oposició a les queixes dels veïns dels carrers d'Arquimedes i de Galileu i posa de manifesta la reducció dels preus dels lloguers de pisos.


En la secció d'Economia, Gemma Aguilera ha repassat l'evolució del mapa bancari local en els darrers mesos i ha entrevistat a Guillem López Casasnovas, conseller del Banc d'Espanya.

A comarca, l'espai habitual pels cinc pobles. Matadepera prepara un Carnestoltes centrat en el mil·lenari, i Ullastrell prohibeix el pas pel municipi de circs amb animals.

 

Participació