Expressions contemporànies al Punt d'Art

Redacció
18 de gener del 2013
576_1358506826Agust_Penads_-_Sociocontempornia_III-crop
576_1358506826Agust_Penads_-_Sociocontempornia_III-crop | Punt d\'Art
"Sociocontemporània III", d'Agustí Penadès: Punt d'Art

La galeria Punt d'Art inaugura aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda l'exposició "Expressions contemporànies", amb la terrassenca Helena Lloveras i els bagencs Rovira Giménez i Agustí Penadès. Tres estils diferenciats dins de les tendències avantguardistes que es podran repassar fins al 28 de febrer.

Lloveras presenta la seva nova col·lecció d'abstracte-figuratiu, "Horitzons", on hi plasma el seu essencial suggeriment a l'hora de percebre el volum i el color de diversos moments paisatgístics, atmosfèrics o meteorològics.

Ramon Rovira Giménez, després de la seva reconeguda etapa figurativa ha evolucionat cap al 'dripping', tècnica abstracte en la quals les sensacions emotives que li produeixen els sentiments o les coses, les expressa a base de taques i goteig d'una cromàtica intensa i forta. L'informalisme d'aquesta variant pictòrica rebutja el dibuix, el control i la concepció clàssica de les obres, deixant-ho tot  a la improvisació de les matèries, l'espontaneïtat del gest o el gust pel color i la taca.

Per últim, els acompanya un clàssic de la galeria, Agustí Penadès, que oferirà les seves darreres obres abstractes i gestuals, amb una important càrrega de matèria i pigmentació.