Sisa farà sortir el sol de nit a l'Auditori Municipal

El peculiar artista, plat fort d'una programació amb 47 concerts entre gener i juny

Carles Batalla
16 de gener del 2013
Jaume Sisa il·luminarà l'Auditori Municipal de Terrassa el 5 de maig
Jaume Sisa il·luminarà l'Auditori Municipal de Terrassa el 5 de maig | Auditori de Girona
Jaume Sisa il·luminarà l'Auditori Municipal de Terrassa el 5 de maig Foto: Auditori de Girona   

Jaume Sisa vindrà del seu peculiar planeta a visitar l'Auditori Municipal de Terrassa, on el 5 de maig hi presentarà la revisió de la seva obra mestra de 1975, "Qualsevol nit pot sortir el sol". L'artista galàctic és el principal reclam de la programació gener-juny del recinte egarenc, que inclou 47 concerts repartits en vuit categories: Música a escena, Orquestra de Cambra Terrassa 48, Músiques del cor, Concerts per a petits i grans, Les cambres de L'Auditori, el 26è cicle de concerts del Conservatori, Música moderna i un calaix de sastre anomenat 'altres concerts'.

Pel que fa a la música moderna, a banda de Sisa, destaquen les actuacions de Pau Vallvé (2 de febrer), amb el seu darrer treball "De bosc", The New Raemon (20 d'abril) i Joan Colomo el 27 d'abril (van tocar junts a l'Auditori el novembre del 2010) i Christina Rosenvinge (11 de maig), que a Nova York ha construït una sòlida carrera en solitari després d'adquirir fama als 80 i 90 com a integrant d'Alex y Christina i Los Subterráneos.

Quant a altres cites rellevants, van des de l'òpera "Madame Butterfly" (10 de febrer), que interpretarà el Cor i Orquestra dels Amics de l'Òpera de Sant Feliu, fins a "Visca la Sarsuela!" (6 d'abril), a càrrec de la nova entitat Amics de l'Òpera i la Sarsuela de Terrassa, sense oblidar el Trio Pedrell (21 de març), "On Broadway" (4 i 5 de maig), un recull de musicals de la Banda de Terrassa,  o la presentació del darrer disc de la Cobla La Principal de Terrassa (12 d'abril), la formació "més antiga amb denominació d'origen terrassenc", com ha recordat el regidor de Cultura, Amadeu Aguado.

Marge per al risc
Com a projectes singulars i arriscats, "Rockspel" (13 d'abril), la proposta de fusió del rock i el gospel de la coral terrassenca Tons&Sons, i "Elvis, el rei" (19 de maig), homenatge de l'OCT 48 a Elvis Presley i Elvis Costello amb la participació del músic terrassenc Litus.

També hi haurà espai per als més menuts, amb "Luminis" (17 de febrer), dansa contemporània de la mà de la companyia Cridans, "Hansel i Gretel" (26 de maig), en clau d'òpera per a nens d'entre 3 i 12 anys , "Reggae per a xics" (3 de març) amb The Penguins i "La Banda dels petits camaleons" (14 d'abril). I la quota de flamenc estarà representada pel Salao (23 de febrer) i Paquillo G. Moreno (14 d'abril).