El conjunt de Miki Carrillo tanca la primera volta en dotzena posició

13 de gener del 2013
El Terrassa FC tancarà a Figueres una primera volta insuficient.
El Terrassa FC tancarà a Figueres una primera volta insuficient. | A.P.
El Terrassa FC ha tornar a perdre. Foto: A.P.

Ha faltat pitjar l'accelerador abans. És la conclusió que es desprèn de la derrota del Terrassa FC al camp de la UE Figueres, per 3 a 2. L'equip de Miki Carrillo ha mostrat dues cares totalment diferents en la primera hora del partit i en els darrers trenta minuts. De menys, a més.

Tot i mantenir l'empat a zero inicial durant una bona estona, un lapse de tres minuts ha estat prou perquè el matx es posés coll amunt. Marc Mas, màxim golejador del l'equip empordanès, ha obert el marcador en el minut 35, i tot seguit ha anotat el segon Albert Moñino. Amb el 2-0 s'ha arribat al descans.

En la segona meitat el Terrassa ha continuat fent un mal paper, i ho ha pagat. Lluís Crous ha marcat el tercer gol del Figueres en el minut 57. Semblava la sentència, però no ho era pas. Miguel Ángel, sota pals, ha evitat un bany de gols del Figueres, i mentrestant el Terrassa ha trencat les cadenes que el lligaven al control empordanès.

El conjunt egarenc ha canviat al cent per cent la seva imatge en l'última mitja hora de joc, i ha estat a punt de canviar el signe del partit. Xavi Molist ha marcat per partida doble, en els minuts 66 i 71, i ha donat vida a l'equip. Finalment,malgrat que el mateix Molist ha disposat d'una bona ocasió per empatar, la diferència ha estat insalvable.

Amb la derrota, el Terrassa tanca la primera volta en una discretíssima dotzena posició. La zona de promoció d'ascens és a 10 punts; la zona de descens, només a set.