La mesquita s'ampliarà

L'Associació de Musulmans de Terrassa ja ha fet la paga i senyal per adquirir l'edifici del costat i ampliar les instal·lacions el 2014

Carles Batalla
13 de gener del 2013
La mesquita
La mesquita | C.B.
La mesquita del carrer Pearson encara serà més gran Foto: C.B.

La mesquita Badr del carrer Pearson, la més gran de Catalunya amb 1.100 metres quadrats, passarà a tenir-ne 1.600. L'Associació de Musulmans de Terrassa ja ha donat la paga i senyal per comprar l'immoble que té just al costat, actualment regentat per una botiga de confecció (fa cantonada amb l'Avinguda Barcelona).

La propietària del local ha comunicat a la responsable del negoci que no renovarà el contracte de lloguer que finalitza el 2014. En aquest any, la comunitat musulmana de la ciutat té previst inaugurar les seves noves instal·lacions.

Tant la botiga de confecció com la direcció del Liceo Egara han confirmat que van intentar fer una contraoferta però van fer tard i no van poder competir amb la proposta de l'entitat musulmana. L'Associació de Veïns de Plaça Catalunya-Escola Industrial temen que s'agreugin els problemes de massificació al voltant de la mesquita.

Més informació a l'edició en paper de La Torre