La Torre, al quiosc

per La Torre, 4 de gener de 2013 a les 21:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada del dissabte 5 de gener

L'edició en paper de La Torre d'aquest dissabte inclou un gran reportatge sobre els patiments dels veïns i comerciants dels carrers de Galileu i Arquimedes. El diari independent, terrassenc i català complementa la secció de ciutat amb articles sobre la possible desaparició de la font de la plaça de Catalunya i els problemes de la comunitat de sords. També s'explica que l'Ajuntament vol eliminar la font de la plaça de Catalunya i el cas de dues bessones que per un error administratiu van néixer en dies diferents.


En les pàgines d'Economia s'hi trobarà l'informe de conjuntura de la Cambra corresponent al tercer trimestre de 2012 i una entrevista amb el responsable de l'empresa "vamcat". A les de Comarca hi ha notícies sobre la festa major d'hivern de Matadepera, la creació de la taula contra la crisi de Vacarisses i la reprovació del ministre Wert per part de l'Ajuntament d'Ullastrell. A Cultura s'explica l'actuació a Terrassa del grup mític Siniestro Total.

 

Participació