Yandi Lemagne, primer terrassenc de 2013

El nadó, en bon estat de salut, va néixer a les 00.33 a l'Hospital Mútua Terrassa i és el primer fill del matrimoni Yujany Lemagne i Yunisleiky Hernández

Lluïsa Tarrida
01 de gener del 2013
576_1357065725IMG_2296
576_1357065725IMG_2296 | Lluïsa Tarrida
Yandi, amb braços dels seus pares, aquest dia 1 de gener de 2013 Foto: Lluïsa Tarrida

Passaven 33 minuts de la mitjanit del dia 1 de gener de 2013 quan ha nascut el primer terrassenc de l'any. Es tracta de Yandi Lemagne Hernández, el primogènit del matrimoni format pels cubans Yunisleiky Hernández i Yujany Lemagne. Aquesta parella d'origen cubà resideixen al barri de La Cogullada, de Terrassa.

El petit ha nascut a Mútua Terrassa i ho ha fet per cessària. El seu naixement estava previst pel dia 17 de desembre, però Yandi s'ha fet esperar. Es troba en bon estat de salut i ha pesat 3,490 kg. La mare, malgrat l'esgotament i els nervis per ser el primer fill, ha manifestat a La Torre que "el part ha anat bé". Hernández i Lenagne són els únics membres de la família que resideixen a Catalunya, la resta de la família viu a Cuba i per aquest motiu encara no han vist Yandi. Els companys de feina però, sí que s'han acostat a donar l'enhorabona al pares i a saludar el petit infant. El matrimoni ha confessat que "ens fa il·lusió que sigui un cubà el primer terrassenc de l'any".

El segon terrassenc, a l'Hospital de Terrassa

D'altra banda, a l'Hospital de Terrassa han donat la benvinguda al segon terrassenc de l'any. Ha nascut a les 5.34 hores, es diu Lucas Tabares Guarnizo i ha pesat 3,240 kg. Es tracta del segon fill del matrimoni format per Marco Antonio Tabares i Sara Guarnizo, ja que tenen un altre fill de 19 anys. La parella és d'origen colombià i resideixen al barri de La Grípia de Terrassa. El part ha anat bé malgrat que "ha estat molt llarg i dolorós", segons ha afirmat la mare. Per la seva banda, Marco Antonio ha manifestat que l'ha viscut sense nervis tot i les hores d'espera. Mare i nen es troben en perfecte estat de salut i ja han rebut la visita dels familiars i d'alguns amics.