El campanar de Matadepera, de nou il·luminat

per La Torre, 27 de desembre de 2012 a les 22:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El campanar de l'església de Matadepera ha recuperat la llum Foto: Ajuntament de Matadepera

Coincidint amb l'encesa de les llums de Nadal, els matadeperencs Roger González i Xavi Hernández han recuperat la il·luminació del campanar de l'església de Sant Joan que, des del mes passat, torna a brillar des de totes les cares de la torre.

Roger González, propietari de l’empresa de material elèctric La Electrica de Terrassa, ha regalat totes les bombetes necessàries per a la il·luminació, mentre que Xavi Hernández (Project XHP) s’ha fet càrrec de tota la instal·lació i de reposar totes les bombetes que s’havien fos, tot això, de forma voluntària.

Les bombetes de l’exterior del campanar són de sodi, és a dir, que irradien llum ataronjada i, en canvi, a l’interior del campanar s’hi han instal·lat halogenurs metàl·lics que emeten llum blanca, per tal que ressalti més el campanar. Durant els mesos d’hivern, el campanar estarà il·luminat cada nit, entre les sis de la tarda i les dues de la matinada. A l’estiu, l’horari variarà.
 


 

 

Participació