L'oferta cultural de Sant Esteve

A la tarda, "El conte de Nadal" de Dickens al Principal, "L'hotel dels gemecs" a Amics de les Arts i "Ganàpia i Cigronet" a la Crespi; a la nit concerts a la Jazz Cava, Centre Cultural i Crossroads

Carles Batalla
26 de desembre del 2012
\"Ganàpia i Cigronet\" es podrà veure a la sala Crespi
\"Ganàpia i Cigronet\" es podrà veure a la sala Crespi | C.B.
 "Ganàpia i Cigronet" es podrà veure a la sala Crespi Foto: C.B.

A banda de pair els canelons i els regals del dia anterior, Sant Esteve ofereix un menú  cultural atractiu i variat a Terrassa. A les set de la tarda, la companyia de teatre 34 Passes de Terrassa representarà al Principal "El Conte de Nadal" de Dickens. A la mateixa hora, Amics de les Arts i Joventuts Musicals escenificaran "L'hotel dels gemecs" de Georges Feydeau i a la sala Crespi el PAM Teatre del Casal de Sant Pere realitzarà una altra funció de "Ganàpia i Cigronet",  la versió dels pastorets de l'autor egarenc Francesc A. Izquierdo.

La música agafarà el relleu del teatre. A dos quarts de vuit del vespre, concert de tarda de Sant Esteve a càrrec d'Andrea Motis i Joan Chamorro Quartet a la Nova Jazz Cava. A les nou del vespre, concert tradicional de Sant Esteve de polques i valsos de l'Orquestra Simfònica del Vallès al Centre Cultural.

A dos quarts de deu de la nit, està prevista una jam session acústica a la sala Crossroads.