Viladecavalls celebra el Nadal amb el cor de Sant Martí

Les cavalcades del dia 5 a la nit se celebraran a Can Trias i al nucli urbà; Can Turu prepara un sopar de cap d'any

Joan Manel Oller
26 de desembre del 2012

Després que aquest dimarts s'inauguressin les sessions de quinto a la sala polivalent de la biblioteca, Viladecavalls continua la celebració del Nadal. Aquest dimecres a les vuit del vespre el Cor de Sant Martí del municipi actuarà a la parròquia Sant Martí de Sorbet.

El Patge Martí arribarà a Viladecavalls el diumenge 30 de desembre a les cinc de la tarda, i romandrà al poble fins a les set. La seva carrossa sortirà des de la plaça de la Creueta i baixarà pels carrers de Sant Martí i Major, fins a arribar a la plaça de la Vila, on recollirà les cartes de tots els nens i nenes.

El cor està compost per un grup aproximat de 25 persones. La gran majoria són del mateix poble de Viladecavalls però val a dir que també pugen unes 5 o 6 persones des de Terrassa.

El dilluns 31 de desembre, l'AVV Carenes de Can Turu organitza el Sopar de Cap d'Any. Els interessats s'han de posar en contacte amb l'associació.

El 2013 hi haurà dues cavalcades de Reis, una a Can Trias i una altra al nucli urbà. A la del barri, Ses Majestats sortiran del carrer d'Isaac Albéniz, davant de la zona esportiva, a les cinc de la tarda. Seguirà per diversos vials fins al centre cívic Paco Cano, on es farà entrega de regals als més menuts de la casa. La cavalcada del nucli urbà es posarà en marxa a les sis, a la plaça de la Vila, amb una xocolatada.