Cent treballadors del CST acampen a l'Hospital

L'acte té el suport de PSC, ICV i ERC Terrassa, la FAVT, els principals sindicats de la comarca i la regidoria de salut de l'Ajuntament

Redacció
18 de desembre del 2012
Els treballadors del CST, esmorzant a l'Hospital de Terrassa
Els treballadors del CST, esmorzant a l'Hospital de Terrassa | La Torre
Els treballadors del CST, esmorzant a l'Hospital de Terrassa Foto: La Torre

Un centenar llarg de professionals del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) han donat suport a l'acampada indefinida iniciada el passat dilluns contra les retallades i la situació de la sanitat. L'acte no és aïllat sinó que s'ha repetit en altres centres catalans com el Taulí de Sabadell o Sant Pau o el Broggi de Sant Joan Despí.

El hall del recinte ja estava ple de gom a gom trenta minuts abans de la convocatòria.
Els diferents professionals han fet nit al seu lloc de feina habitual i aquest dimarts al migdia hi han esmorzat. Els lemes de les pancartes eren prou explícits: "Per una sanitat digna" o "La sanitat no es ven, es defensa".

La concentració ha rebut el suport de diverses entitats i partits polítics de la ciutat, com per exemple la FAVT, la Plataforma pels Drets Socials de Terrassa (Tenim Alternatives!),  la regidoria de salut de l'Ajuntament de Terrassa, ICV Terrassa, PSC Terrassa, ERC Terrassa, CCOO i UGT del Vallès Occidental, la secció sindical de la CGT de la Mutua de Terrassa i Satse Vallès, entre d'altres.