L'equip de Miki Carrillo no es refà d'un gol encaixat en el minut 11

La Torre.
16 de desembre del 2012
El Terrassa s'ha vist superat en el derbi comarcal.
El Terrassa s'ha vist superat en el derbi comarcal. | Albert Prieto
El Terrassa FC ha vist trencada la ratxa de vuit partits sense perdre. Aquest diumenge a la tarda l'equip vermell ha perdut per 1 a 0 al camp de l'Olot, líder de la categoria i que ha guanyat tots els partits com a local.

L'Olot s'ha avançat d'hora en el marcador, en el minut 11, mitjançant Vallès, que després d'una bona centrada d'Uri arran d'un error defensiu ha marcat a plaer a la porteria defensada per Miguel Ángel.

Els egarencs no han abaixat el cap i han provat d'apropar-se a l'àrea rival. Però la primera ocasió de gol clara no ha arribat fins a la mitja hora de joc, just després que Barriendos, sota pals, salvés el segon de l'Olot. En el contraatac, Montoro ha xutat per damunt del travesser quan tenia tot de cara per marcar.

La lesió de Barriendos, que ha estat substituït per Ferran en els minuts finals de la primera part, ha estat un contratemps per al conjunt dirigit per Miki Carrillo. Ferran ha estat sancionat amb una groga només saltar a la gespa, per cometre una falta que ha estat a punt de costar un gol: Miguel Ángel ha tret el llançament de l'escaire i ha cedit un córner. I de córner ha estat la darrera oportunitat de l'Olot abans del descans. De nou Miguel Ángel, aquest cop aturant una rematada de Serra, ha evitat el segon dels locals.

En la segona part els dos equips han buscat l'àrea rival, encara que sense oportunitats de gol clares. La intensitat ha pujat en els últims minuts, quan el Terrassa s'ha llançat a per l'empat. Sense sort, els egarencs han buscat el gol fins al final.

El conjunt vermell perd després de vuit jornades sense conèixer la derrota, amb un balanç de quatre triomfs i quatre empats. La setmana vinent els de Miki Carrillo rebran un altre dels equips de la zona alta, el Cornellà, que aquesta jornada ha perdut per 3 a 0 al camp del Gavà.