Els advocats també es fusionen

La unió d'Oficina Administrativa Palau i Rius Consultors els converteix en el bufet multidisciplinari més gran de Terrassa

La Torre
15 de desembre del 2012
Oficina Administrativa Palau, dedicada a l'assessorament tributari i la planificació fiscal, i Rius Consultors consultoria i assessoria professional tècnica i estratègica per a tot tipus d'empreses, s'han fusionat per convertir-se en el bufet multidisciplinari més gran de Terrassa.

La unió per ambdues parts té un objectiu comú: crear una estructura sòlida que els permeti atendre les necessitats actuals que demanda el mercat, així com prestar un servei integral a les PIMES. Aquests serveis s'integren en quatre àrees d'actuació: Assessorament Financer i Estratègic, Bufet d'Advocats, Assessorament Tributari i Gestió Fiscal, comptable i laboral.

Així mateix, un altre dels objectius d'aquesta unió és oferir a les empreses eines de programari de gestió competitives mantenint el mateix nivell d'atenció i compromís amb el client.

La direcció del nou bufet estarà presidida per Enric Rius i Francesc Palau, tots dos amb més de 30 anys d'experiència en la professió. "Amb aquesta fusió aconseguim sumar la capacitat i experiència de dos excel·lents equips professionals que permetran oferir un servei de primer nivell tècnic atenent la totalitat d'especialitats que actualment precisen les empreses i els particulars", explica Francesc Palau.

Segons Enric Rius, "a banda dls valors distintius dels nostres despatxos seran més evidents, amb els quals els nostres clients podran gaudir de l'experiència acumulada i d'un treball compromès amb i per als nostres clients. Ells són la nostra única prioritat".

Amb el projecte que tots dos despatxos iniciaran a partir de 2013, la signatura estarà present no solament a la zona del Vallès, sinó que també comptarà amb seu a Barcelona, Andorra, Madrid i Almeria.

Tot i això, les principals oficines del grup continuaran situades a la zona centre de la ciutat de Terrassa. En elles, es comptarà amb un equip multidisciplinari integrat per més de 40 professionals experts formats en totes les àrees necessàries perquè les empreses rebin un assessorament integral adequat amb les màximes garanties d'èxit.

Sobre Palau
L'Oficina Administrativa Palau va ser fundada a Terrassa en 1917 amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats dels seus clients en l'àmbit jurídic i tributari. El seu actual director, Francesc Palau, s'ha mantingut ferm a la principal línia de negoci basada en un assessorament tributari personalitzat, amb una marcada planificació fiscal i oferint un servei d'atenció personalitzada al client.

Sobre Rius Consultors
És un despatx amb més de 20 anys d'experiència que va néixer de la mà d'Enric Rius, soci director, amb la il·lusió de prestar serveis de consultoria i assessoria, tant tècnica com a estratègica a tot tipus d'empreses. Rius Consultors destaca actualment no solament per la seva especialitat fiscal i jurídica-legal, sinó també pels seus serveis d'assessorament i planificació financera i estratègica. Exemple d'aquesta especialització és el fet que avui és un dels pocs despatxos professionals que actuen al mercat com prescriptors d'AVALIS i de l'Institut Català de Finances de Catalunya.

En els últims anys, Rius Consultors ha rebut el premi a la formació per part de la patronal catalana (CECOT) i de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, reconeixements que sense dubte avalen la professionalitat de l'empresa.