La Cecot manté l'aposta per internacionalitzar les pimes

La patronal renova l'acord de col·laboració amb CaixaBank

La Torre
18 de desembre del 2012
Antoni Abad, firmant l'acord amb
Antoni Abad, firmant l'acord amb | La Torre
Antoni Abad, firmant l'acord amb i Jori Nicolau Foto: La Torre

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, i el director executiu territorial a Catalunya de CaixaBank, Jori Nicolau, han signat la renovació de l’acord de col.laboració, per mitjà del qual CaixaBank ofereix un conjunt productes i serveis destinats a cobrir les necessitats financeres dels associats a la patronal Cecot i dels seus empleats.

La renovació 'aquest conveni seguirà beneficiant i potenciant dues de les línies estratègiques de la patronal catalana centrades, d'una banda, en el desenvolupament de la internacionalització entre les pimes catalanes i, de l'altra, en l'oferta de serveis empresarials amb condicions avantatjoses per les empreses associades a l'entitat. 

Comerç internacional
Dins de la línia de productes dirigida a l'operativa empresarial destaca una branca especialment orientada al comerç exterior. Aquelles empreses que es trobin en procés d’internacionalització tindran a la seva disposició una adreça de correu electrònic en la ual podran dirigir les seves consultes. També podran ser assessorades sobre les característiques financeres del lloc de destí on volen realitzar la seva activitat econòmica.

CaixaBank, presidida per Isidre Fainé, posa a disposició dels socis de la Cecot més de 2.500 punts d’atenció diferenciada a l’exterior mitjançant oficines operatives, oficines de representació, participació en entitats estrangeres i acords de corresponsalia, amb especial èmfasi a la Xina, el Marroc, Algèria, Turquia, l’Índia i els Emirats Àrabs.

Així mateix, CaixaBank col·laborarà amb la patronal Cecot en accions formatives complementàries mitjançant tallers, jornades tècniques, sessions de treball, taules rodones o bé seminaris relatius a la internacionalització.