La Torre, al quiosc

El diari entrevista l'alcalde Jordi Ballart

per La Torre, 14 de desembre de 2012 a les 21:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'edició en paper de La Torre es trobarà aquest dissabte a tots els quioscs de Terrassa i de la comarca. El diari independent i català de la ciutat egarenca ofereix entrevistes amb el nou alcalde Jordi Ballart i amb el director territorial del BBVA a Catalunya, Xavier Queralt.

La Torre afegeix a les seves pàgines de ciutat les queixes sobre el nou cartipàs municipal, un reportatge sobre la recollida de joguines per a nens de famílies sense recursos i una notícia sobre la inauguració del casal de Torre-sana. També es fa menció de l'estrena de la Fira d'Hivern, de l'acampada indefinida dels treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa i de la mort de l'escultor Andreu Alfaro.


En la secció d'Economia es recorda l'aposta de la Cambra de Comerç per un referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya i la fusió final del Banc de Sabadell i Banc CAM. La Torre dedica una pàgina a cadascun dels pobles de la comarca, que ja preparen les festes de Nadal i ofereix les prèvies de l'esport del cap de setmana.

 

Participació