La Cecot i Banc Sabadell, units per fer empresa al país

La patronal renova per setè any consecutiu l'acord amb l'entitat financera per potenciar les pimes

Redacció
10 de desembre del 2012
Carles Ventura i Antoni Abad han segellat l'acord
Carles Ventura i Antoni Abad han segellat l'acord | La Torre
Carles Ventura i Antoni Abad han segellat l'acord Foto: La Torre

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad i el director general adjunt de Banc Sabadell, Carles Ventura, han signat aquest dilluns a la seu de la Cecot la renovació del conveni de col·laboració que ambdues entitats havien signat per primera vegada l’any 2005.

La signatura d'aquest conveni beneficia i continuarà potenciant un any més una de les línies estratègiques de la patronal catalana centrada en la informació de valor afegit i servei a les pimes: la plataforma de comunicació FòrumCecot. Aquests servei continuarà tenint, com en els últims anys, el reforç i l'impuls de Banc Sabadell en el context d'un marc de col·laboració general amb la Cecot.

FòrumCecot és la plataforma de comunicació amb les pimes que permet tractar de forma presencial les últimes novetats i coneixements de l'entorn empresarial a través de persones de reconegut prestigi i coneixedores de l'àmbit empresarial i econòmic.

Entre les últimes sessions organitzades en el marc del FòrumCecot cal destacar la ronda de trobades amb els representants de les principals formacions polítiques amb representació parlamentària i que van permetre a les empreses associades conèixer els diferents programes, debatre amb els ponents sobre les qüestions que més preocupen al sector empresarial i fer arribar propostes amb l'objectiu de reactivar l’economia.

L'apropament de les dues entitats amb aquest conveni es concreta en l'interès pel desenvolupament del teixit empresarial i econòmic, donant el màxim suport a les pimes i, en definitiva, donant suport a les accions que puguin "fer empresa" al país.