El Rotary fa solidària la crònica de la riuada

L'entitat donarà a Càritas els 3.125 euros recollits amb la venda de les dues primeres edicions de "La Riuada del 62 i els seus fotògrafs"

Redacció
14 de desembre del 2012
El Rotary Club de Terrassa lliurarà els diners recollits de la venda de les dues primeres edicions del llibre "La Riuada del 62 i els seus fotògrafs" a Càritas Terrassa.

El llibre recull les fotografies de l’exposició realitzada a Terrassa, recopilades pel fotògraf Cristobal Castro i ha estat editat i distribuït per Momentum Editors. La seva edició ha coincidit amb el 50 aniversari d'una tragèdia que va provocar més de 300 morts només a la ciutat de Terrassa, a més de molts desapareguts, ferits o damnificats que varen perdre la seva casa i totes les seves pertinences.

Aquest llibre, presentat el dia 6  de setembre, ha assolit un èxit de vendes que ha fet que s’esgotés en tots els seus punts de venda. Per aquest motiu, Rotary Club de Terrassa ha decidit finançar una tercera i darrera edició.

Rotary continuarà dedicant els beneficis de la seva venda a Càritas Terrassa, de manera que la compra del llibre seguirà significant una ajuda als més necessitats. Per aquesta tercera edició s’ha ampliat l’àrea de distribució del llibre i s’ha fet arribar a llibreries d’altres poblacions del Vallès.