La Torre, al quiosc

per La Torre, 7 de desembre de 2012 a les 20:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada de La Torre Foto: La Torre L'edició en paper de La Torre estarà als quioscos de Terrassa i de la comarca a partit d'aquest dissabte. El diari independent i català ofereix una àmplia informació sobre totes les connexions terrassenques del Cas Mercuri, amb epicentre a Sabadell.

La Torre afegeix a les pàgines de la secció de Terrassa reportatges històrics sobre els alcaldes locals -ara que Jordi Ballart s'estrenarà dilluns en el càrrec- i sobre el pont de Sant Pere, que va estar a punt de desaparèixer. La inversió de mig milió d'euros en la Seu d'Ègara, el clam contra la intenció del ministre Wert de fer desaparèixer el català i l'augment de policia al Nadal durant els dies de Nadal completen la secció.


A Economia s'expliquen els altibaixos del grup Mútua el 2011, s'entrevista al inventor de la magdalena de Terrassa i es fa ressò d'un programa del Rotary Club per ajudar els emprenedors.

Les pàgines de Comarca parlen de la creació d'una pista poliesportiva a Matadepera; els actes en favor dels Drets Humans a Viladecavalls; les jornades contra el càncer a Vacarisses; la millora del polígon de Can Curpell, i l'audioviosual sobre el Kilimanjaro que es veurà a Rellinars.

 

Participació