Inauguren la nova sala de fitness al Pla del Bon Aire

Redacció
06 de desembre del 2012
L'alcalde en funcions, Alfredo Vega, amb Clares al seu darrere, durant la inauguració.
L'alcalde en funcions, Alfredo Vega, amb Clares al seu darrere, durant la inauguració. | La Torre
L'alcalde en funcions, Alfredo Vega, amb Clares al seu darrere, durant la inauguració. Foto: La Torre

El Club Natació Terrassa va inaugurar dissabte passat una nova sala de fitness a les instal·lacions del Pla del Bon Aire en un acte que va comptar amb la presència del president Rafael Clares, de l’alcalde provisional i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega, i de la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Eva Herrero.

En el torn de parlaments, Clares va expressar la seva satisfacció pel fet que el primer acte oficial com a president fos “la posada en marxa d’un espai per al gaudi dels socis”. El president del Natació va remarcar que el context de crisi i austeritat predominant no ha d’allunyar el club “d’oferir el millor servei al soci”. “Aquesta sala que avui estrenem és un reflex d’aquesta vocació. Cal ser prudents, efectivament, però no a costa d’avançar cap a l’excel·lència, un objectiu que, malgrat tot, ha de guiar la nostra actuació”, va manifestar.

Campanya de captació i fidelització associada

Clares va explicar que la inauguració de la sala està associada al llançament d’una campanya de captació de socis centrada en els barris de Can Roca i Pla del Bon Aire, els més propers a la instal·lació, així com d’una campanya de fidelització per als socis actuals. Paral·lelament, va dir, “voldríem que aquesta sala servís per augmentar el grau de coneixement i la freqüència d’assistència dels nostres socis a les instal·lacions del Pla del Bon Aire”. El president va recordar que es tracta d’una oferta “àmplia que complementa a la de l’Àrea Olímpica”.

Sala lluminosa i amb vistes a La Mola

El nou espai compta amb 140 m2 distribuïts en dues sales, una de pes lliure i una altra destinada al treball cardiovascular, i es caracteritza per la lluminositat i unes vistes excel·lents a La Mola. És fruit de la remodelació del bar restaurant, del qual n’ha quedat separat amb la instal·lació de panells insonoritzats. Concretament, ocupa l’espai de l’antic menjador amb finestrals.

La sala s’ha equipat amb maquinària nova per treballar diferents grups musculars, amb cintes de córrer i amb bicicletes el·líptiques, reclinades i verticals. L’espai també s’ha condicionat amb una instal·lació elèctrica nova, parquet, climatització i fil musical. La seva posada en marxa suposarà un altre guany, la reconversió del gimnàs actual en una nova sala d’activitats dirigides de 68 m2.