El laboratori de Mina passa bé l'auditoria

La Torre
05 de desembre del 2012
Nou pont sobre l'autovia
Nou pont sobre l'autovia | Mina
Nou pont sobre l'autovia Foto: Mina

El Laboratori Ambiental de Mina Pública d’Aigües de Terrassa, ha estat auditat sense cap no conformitat, dins el procés de renovació de l’acreditació que atorga l’Entidad Nacional de Acreditación (ENAC).

Aigües de Terrassa informa del resultat satisfactori de l’auditoria realitzada al Laboratori Ambiental, aquest novembre de 2012 per ENAC, dins el procés de renovació de l’acreditació, atorgada el juliol de 2002, segons la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025 per a la realització d’anàlisis físico-químics d’aigües continentals, residuals i de consum i també anàlisis microbiològics d'aigües de consum. Actualment disposa de 124 paràmetres acreditats en aquests àmbits.

L’Entidad Nacional de Acreditación és l’organisme designat per l’Administració estatal per establir i mantenir el sistema d’acreditació a nivell de tot l’estat, d’acord amb les normes internacionals, seguint en tot moment les polítiques i recomanacions establertes per la Unió Europea. La seva missió és avaluar la competència tècnica dels organismes avaluats, com els Laboratoris, per generar confiança a l’Administració, al mercat i a la societat.

El Laboratori Ambiental disposa de l'equipament tecnològicament més avançat, que junt amb el personal altament qualificat, el situa entre els laboratoris de primer nivell del sector, assegurant la qualitat de l'aigua sense dependre de laboratoris externs i, a més, oferint serveis a tercers complint amb els més estrictes criteris d'exactitud i precisió. Està especialitzat en l'anàlisi d'aigües de tot tipus, començant per l'aigua natural de pous, rius, llacs i embassaments, continuant per les aigües de procés, en el seus diferents estadis, com la de les torres de refrigeració, l'aigua emmagatzemada, la de consum, tant la de la xarxa de distribució com l'envasada, la recreativa i lúdica i l'aigua residual.

Des del Laboratori Ambiental d’Aigües de Terrassa treballem per l’excel·lència i per continuar sent un dels laboratoris de prestigi a nivell estatal.