L'IES Torre del Palau presenta un lipdub a ritme de Landini

L'institut ha organitzat durant tot l'any diversos actes i espectacles per commemorar el 25è aniversari de la seva fundació

Redacció
03 de desembre del 2012
Durant el curs escolar 2012-2013 l'institut Torre del Palau de Terrassa organitza una sèrie d'activitats per celebrar el seu 25è aniversari com institut. Una de les activitats més destacades va ser la gravació d'un lipdub el passat 9 de novembre, amb la participació de prop de 800 persones, entre professorat i alumnat. El resultat de la gravació està penjat a la pàgina de Youtube de l'institut. En aquests moments ja té més de 1.400 visites, i segueix sumant.

Entre els actes previstos per aquests propers mesos hi ha el Teatre de professorat (20 de desembre) a la Sala Alegria, amb l'obra "En un tres i no res", interpretada per la companyia de teatre del professorat, obra de la professora del centre Rosa Ponsarnau. El mateix dia 20 es farà el lliurament del premi al Concurs de Cartells convocat el passat mes de juny entre tot l'alumnat del centre i es regalarà una xapa commemorativa del 25è aniversari al personal del centre i a l'alumnat.

Pel mes de gener ja s'està preparant un concert de la Coral a l'Auditori, un torneig esportiu i dues conferències a l'institut sobre temes TIC. Així mateix, d'altres actuacions que ja estan en marca són l'edició d'un llibre en format paper i digital amb fets del centre i entrevistes i les pàgines Facebook / Twitter.

Galeria d'imatges del lipdub