La Torre, als quioscs

Portada del dia 1 de desembre
Portada del dia 1 de desembre | La Torre
La Torre
30 de novembre del 2012
L'edició en paper de La Torre estarà dissabte als quioscs de Terrassa i de la comarca amb informació detallada de l'adéu a l'alcaldia de Pere Navarro i les opinions dels agents econòmics locals sobre el seu mandat, amb lloances però també amb crítiques.

Les pàgines de ciutat ofereixen una fotografia dels partits que més han guanyat a Terrassa en les darreres eleccions catalanes, ERC i Cs. Els republicans deixen clar que si entren a l'Ajuntament el 2015 no donaran suport a un alcalde del PSC. Ciutadans ja té candidat a l'alcaldia, l'ex regidor socialista Juan Jiménez Cárdenas. També s'apunta que fins a sis partits podien tenir presència a l'Ajuntament d'aquí dos anys. Les pàgines de la secció de Ciutat es completen amb la notícia de la desaparició del Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

A Economia s'expliquen les activitats dels comerciants per superar la crisi aquest Nadal i es recorda l'arribada de Bidons Egara a Tarragona. La Torre també ofereix un ampli resum dels plens de Viladecavalls, Vacarisses i Matadepera.