El CN Terrassa inaugura una sala de fitness al Bon Aire

Redacció
29 de novembre del 2012
La nova sala de fitness a les instal·lacions del Pla del Bon Aire.
La nova sala de fitness a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. | La Torre
La nova sala de fitness a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. Foto: La Torre

El Club Natació Terrassa inaugurarà aquest dissabte una nova sala de fitness a les instal·lacions del Pla del Bon Aire en un acte que començarà a les 11 del matí i comptarà amb la presència del president Rafael Clares, del tinent d’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega, i de la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Eva Herrero.

El nou espai compta amb 140 metres quadrats distribuïts en dues sales, una de pes lliure i una altra destinada al treball cardiovascular, i es caracteritza per la lluminositat i unes vistes excel·lents a La Mola. És fruit de la remodelació del bar restaurant, del qual n’ha quedat separat amb la instal·lació de panells insonoritzats. Concretament, ocupa l’espai de l’antic menjador amb finestrals.

La sala s’ha equipat amb maquinària nova per treballar diferents grups musculars, amb cintes de córrer i amb bicicletes el·líptiques, reclinades i verticals. L’espai també s’ha condicionat amb una instal·lació elèctrica nova, parquet, climatització i fil musical. La seva posada en marxa suposarà un altre guany, la reconversió del gimnàs actual en una nova sala d’activitats dirigides de 68 metres quadrats.

Campanya de captació i fidelització associada
La inauguració de la sala està associada al llançament, per part del CN Terrassa, d’una campanya de captació de socis centrada en els barris de Can Roca i Pla del Bon Aire, els més propers a la instal·lació, així com d’una campanya de fidelització per als socis actuals.