11.000 enganxines amb un somriure

Terrassa celebra aquest dilluns el Dia Internacional de la Discapacitat

La Torre
30 de novembre del 2012
Tallers de Fupar
Tallers de Fupar | Jordi Play
Tallers de Fupar Foto: Jordi Play

Aquest dilluns se celebrarà el Dia Internacional de la Discapacitat, una efemèride que la Taula de la Discapacitat de Terrassa commemora amb diferents activitats. D'una banda, es distribuiran 11.000 enganxines (1 per cada persona amb discapacitat de la ciutat) que duen un somriure adherit, per tal que tothom els llueixi a la solapa.

De l'altra, es farà una enquesta al carrer sobre la presència i visibilitat de les persones amb discapacitat en diferents àmbits com els espais públics, el transport, la feina, el lleure...Aquesta activitat compta amb la col∙laboració dels estudiants de
l’institut Montserrat Roig per a fer les enquestes al carrer i la UPC per a la
interpretació dels resultats.

A les set de la tarda, el cafè del Teatre Principal acollirà la reunió extraordinària de la Taula de la Discapacitat de Terrassa amb representants de l'Ajuntament. La trobada servirà per veure els resultats de l'enquesta, llegir un manifest i reconèixer la tasca realitzada per l'entitat durant l'any.

Aquest programa d'activitats està organitzary per la Taula de la Discapacitat, espai participatiu de l'Ajuntament de Terrassa, que agrupa de totes les entitats que treballen en aquest àmbit.