El CD Terrassa guanya i afaga aire

L'equip vermell goleja a Sevilla (0-5), mentre que l'Atlètic perd i l'Egara empata

26 de novembre del 2012
Marta Segú va marcar dos dels gols del Terrassa a Sevilla.
Marta Segú va marcar dos dels gols del Terrassa a Sevilla. | Albert Prieto
Marta Segú va marcar dos dels gols del Terrassa a Sevilla. Foto: Albert Prieto

El CD Terrassa va aconseguir una important victòria al camp de l'Universidad de Sevilla, cuer de la Divisió d'Honor femenina. El triomf, per un contundent 0 a 5, allunya les vermelles de les posicions de descens.

Malgrat que el partit es presentava fàcil vista la trajectòria del rival –les sevillanes no han sumat cap punt a la lliga– el CD Terrassa va trigar en obrir el marcador fins al minut 25, quan va marcar Xantal Giné. Marta Segú, tres minuts abans del descans, va anotar el segon. En la segona part tot va ser més plàcid per al conjunt d'Alejandro Ayabarrena. Marta Segú, en el 45, i Marta Folch en dues ocasions en el tram final (63' i 66') van enllestir la victòria, la tercera de la temporada.

Derrota de l'Atlètic i empat ratllat
Per la seva banda, l'Atlètic va perdre l'oportunitat de fer un salt en la classificació en perdre al camp del Club de Campo, per un ajustat 2 a 1. Les madrilenyes, vigents campiones de lliga i copa, no ho van tenir gens fàcil per superar les groc-i-negres: van desaprofitar un strocke en la segona meitat i van acabar demanant l'hora davant d'un voluntariós Atlètic que va quedar-se a prop de l'empat.

El Club Egara, finalment, va endur-se un punt del camp del SPV, quart classificat. Les ratllades baixen fins a les setena posició en una taula amb la part central molt igualada.

El Júnior de Sant Cugat és el nou líder de la categoria després de la derrota de la Real Sociedad al camp del Polo.