La Torre, al quiosc

Les empreses de Terrassa se'n sortirien bé d'un boicot espanyol

per La Torre, 23 de novembre de 2012 a les 21:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada de La Torre Foto: La Torre

L'edició en paper de La Torre d'aquest dissabte obre amb un reportatge sobre les conseqüències que tindria per a les empreses terrassenques un boicot espanyol en cas que Catalunya assolís la independència. La indústria egarenca se'n sortiria sense massa problemes.


La Torre ofereix un ampli reportatge sobre les eleccions de diumenge 25 de novembre i recorda que Terrassa ha estat un dels epicentres de la campanya electoral. Per la ciutat hi han passat els darrers dies tot els grans líders.

En les pàgines de ciutat es recorda que Mútua ha estat inclosa un cop més entre els millors 20 hospital de l'estat i s'explica totes les promocions i descomptes als que es pot accedir gràcies al nou carnet de suscriptor de La Torre i la decisió de Terrassacentre de fer pagar a les tardes per pujar al trenet de Nadal.

La secció de comarca explica que Rellinarts tindrà aviat una delegació de l'Assemblea Nacional Catalana, que l'ADF de Matadepera opta a un premi de la Diputació, que Viladecavalls es bolca en la lluita contra el càncer, que l'escola d'Ullastrell provoca esbatussades entre la Generalitat i l'Ajuntament, i que Vacarisses intenta promocionar el seu comerç.



 

Participació