Clara Anyó, finalista al Torneig estatal d'Espasa femenina

22 de novembre del 2012
Anyó es va imposar a rivals de nivell
La tiradora del Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa (CECT) Clara Anyó, ha acariciat el podi tot assolint el passat dissabte 17 de novembre la vuitena posició al torneig del Rànquing Nacional disputat a Guadalajara.

La competició comptava amb participació de 103 de les millors espasistes de l’estat, així com una nodrida representació internacional. Anyó va superar la poule (fase prèvia) in extremis després d’una molt irregular actuació. Per aquest motiu va haver de superar encreuaments més complicats. Però un cop a la fase d’eliminatòries directes es va imposar amb contundència a la madrilenya Lucía Arrizabalaga, actual cinquena classificada del rànquing estatal, amb una efectiva esgrima contraofensiva que li va valdre victòria rere victòria fins als quarts de final.

Finalment, es va quedar a només dos tocats del podi, en caure per 15-13 contra la internacional veneçolana Teylis Goitia. Malgrat tot, la valoració del resultat de l'esgrimista és de gran èxit, confirmant-la com a aspirant a disputar les medalles al Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Terrassa el més de juny.