Un conductor ebri i la dona que no podia entrar al seu pis

El destí o la mala sort va unir dues persones en el seu pitjor dia

Redacció
21 de novembre del 2012

circulava per l'avinguda del Vallès amb la seva moto quan va patir un accident. El seu vehicle va anar a topar amb un turisme que estava estacionat. Fins allà ja van desplaçar-se diverses dotacions de la Policia Municipal com també una unitat d'ambulàncies.

Segons van poder comprovar els agents, l'home de la motocicleta presentava símptomes evidents de conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. La prova d'estimació en l'etilòmetre va donar un resultat de 1,42 MG/L gairebé al llindar del coma etílic. Per aquest motiu, el conductor va ser traslladat directament a l'Hospital de Terrassa on se li van efecturar les proves de precisió i d'extracció de sang.

El conductor va presentava ferides greus, tot i així, els metges van considerar pel seu estat que restés al centre hospitalari per efectuar-li més proves. El ciclomotor va ser immobilitzat i traslladat per Egarvia. Els agents van realitzar les corresponents diligències.

ACTUACIÓ DELS BOMBERS
Al mateix temps, a l'avinguda del Vallès un particular va avisar la Policia que hi havia quatre persones intentant accedir al pis del costat de casa seva. L'ensurt del veí però va quedar en això ja que els agents van identificar els individus que estaven a la porta com a la propietària i acompanyada per tres familiars.

El motiu de tant d'enrenou era que la dona s'havia oblidat les claus a l'interior de l'habitatge. La policia va avisar els Bombers ja que la dona va assegurar que tenia una estufa de gas encesa.

La unitat dels Bombers va accedir finalment al pis per una finestra i va poder obrir la porta sense causar cap tipus de dany. Mentre tot això estava passant, va ser quan la propietària va haver de sortir corrents perquè des de la Policia la van dir que un cotxe - corresponent al del conductor ebri- havia impactat amb el seu turisme.