L'Ajuntament d'Ullastrell nega un ús partidista de l'agenda municipal

Jaume Puig afirma: l’anunci d'un acte "no es pot considerar propaganda ja que no busca modificar cap conducta ideològica als seus possibles lectors sinó simplement informar"

La Torre
21 de novembre del 2012
576_1338975718IMG_0637
576_1338975718IMG_0637 | Lluïsa Tarrida
L'alcalde del municipi, Joan Ballbè. Foto: Lluïsa Tarrida

Jaume Puig, regidor de comunicació d'Ullastrell, nega les acusacions de
Convergència i Unió (CiU) i critica el comunicat en què la federació manifesta que "torna el joc brut d'ERC en plena campanya electoral".

"En primer lloc l’acte de ERC de Dimecres 21 de Novembre  a les nou de la nit al Casal , on participarà el candidat comarcal d’ERC Marc Sanglas ha estat anunciat dins l’agenda local, on comparteix espai amb la resta d’actes esportius o culturals que es desenvolupen al nostre poble o en el Casal Cultural i Recreatiu d’Ullastrell".

Puig afirma que en cap cas s’ha utilitzat espais de la web municipal fora de aquesta agenda d’actes i, per tant, "l’anunci de l’acte no es pot considerar propaganda ja que  no busca modificar cap conducta ideològica als seus possibles lectors sinó simplement informar".

"CiU Ullastrell  ha realitzat diferents actes polítics en aquesta campanya, però no ho ha comunicat i si hagués volgut també li haurien estat publicitats".

L’únic partit que ha comunicat a l’Ajuntament la voluntat de que li sigui publicat un acte a l’agenda municipal ha estat ERC, diu Puig. Ni PSC, ni UGO (no es presenta ) ni CIU ho han demanat, explica el regidor.

"La voluntat i criteri del Govern de  l’Ajuntament d’Ullastrell és salvaguardar la igualtat d’oportunitats pel que fa l’anunci d’actes polítics, culturals o socials que es facin al nostre poble. L’agenda serveix per a informar sobre els actes però no per difondre ni idees polítiques, ni valors ni tendències ideològiques".

El govern d'Ullastrell es posa a disposició de la Junta electoral per a ser informada i prendre les decisions corresponents.