Dispositiu per acompanyar persones amb mobilitat reduïda a votar

Creu Roja i Ajuntament ofereixen un servei d'ajuda per aquells terrassencs que no poden anar sols al col·legi electoral

Redacció
20 de novembre del 2012
Creu Roja, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa, organitza el dispositiu d'acompanyament a persones amb problemes de mobilitat que vulguin anar a votar aquest diumenge i no tinguin mitjans propis per a desplaçar-se al col·legi electoral.  El servei comptarà amb els següents recursos, que es posen a disposició de la ciutadania de forma gratuïta:
 
1 vehicle adaptat
1 ambulància
8 persones voluntàries
 
El servei d’acompanyament funcionarà de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores. Per a sol·licitar el servei d'acompanyament fins al corresponent col·legi electoral i el posterior retorn al lloc d'origen cal posar-se en contacte amb l'Oficina Local de Creu Roja a Terrassa al telèfon 937881441, de 9 a 14 i de 16 a 19 hores, o bé per correu electrònic a [email protected]. El termini per a sol·licitar el servei finalitzarà el proper divendres, 23 de Novembre. Totes les persones que sol·licitin aquest servei dintre del termini establert rebran una trucada divendres per tal d'acordar l’horari de recollida i la confirmació del col·legi electoral corresponent. La recollida per anar a votar es farà al llarg del matí i segons ordre de proximitat.
 
El servei es pot sol·licitar també durant la jornada electoral, però en aquest cas no es garanteix la seva prestació. Les persones que vulguin sol·licitar el servei el mateix diumenge hauran de trucar al telèfon 667170980. En cas que hi hagi recursos disponibles, es prestarà el servei, però donant prioritat a les persones que hagin fet la sol·licitud amb antelació.
 
Per a agilitzar l'acompanyament, les persones beneficiàries del servei hauran de portar el DNI original o passaport en vigor i la targeta informativa del cens electoral en el moment que les recullin.