Intervenen més de 300 plantes de marihuana a Terrassa

En un altre operatiu, els Mossos d'Esquadra també han comissat més de 9 quilos d'haixix a la ciutat

Redacció
15 de novembre del 2012
Haixix intervingut pels Mossos d'Esquadra a Terrassa
Haixix intervingut pels Mossos d'Esquadra a Terrassa
Haixix intervingut pels Mossos d'Esquadra a Terrassa

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa han detingut en el marc de dues actuacions policials dues persones com a presumptes autores de dos delictes contra la salut pública, en la seva vessant de tràfic de drogues.
 
El primer dels fets va tenir lloc el passat 22 d’octubre, quan el propietari d’un immoble de la localitat de Terrassa va manifestar als agents haver descobert una plantació de marihuana a l’interior de l’immoble que tenia llogat. Es tractava d’un edifici que a la planta baixa tenia un bar, i a sobre un primer i segon pis, que mai havien estat utilitzats com a habitatge i que en principi haurien de ser buits i sense habitar. Per a sorpresa del seu propietari, aquests pisos contenien una plantació de 303 plantes de marihuana.
 
Els investigadors van poder concloure que el propietari de la plantació era un jove que treballava a l’establiment que es trobava als baixos de la mateixa finca. El dia 23 d’octubre, els agents van detenir Pedro TV, de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Terrassa per un presumpte delicte contra la salut pública.
 
Un vehicle sospitós
El segon fet va succeir la matinada del passat 18 d’octubre, durant la realització d’un control de pas de vehicles a la sortida de la C-58, a l’alçada del pk.18 corresponent al terme municipal de Terrassa. Els agents que realitzaven el control van observar que un vehicle s’aturava uns cent metres abans de la seva posició i que de l’interior en baixaven dos homes, el conductor i l’acompanyant. Aquest segon va marxar a peu pel voral després de treure una bossa del maleter.
 
Els agents van aproximar-se cap als dos homes i el que marxava del lloc amb la bossa, va deixar-la caure a terra i es va donar a la fugida ràpidament abans que pogués ser aturat. Els agents van poder comprovar el contingut de la bossa, que  contenia diversos paquets d’haixix, amb un pes de 9,3 quilograms.
 
Davant d’aquest fet els agents van procedir a la detenció del conductor del vehicle, Nour Eddin GL, de 38 anys, nacionalitat marroquina i veí de Badalona, per la seva presumpta participació en un delicte de tràfic de drogues. La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Terrassa s’ha fet càrrec de la investigació i continuen les gestions per tal de localitzar la persona escàpol.
 
En ambdós casos els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.