Rècord rere rècord (2-4) amb un Xavi estelar

El Barça suma la desena victòria de la temporada i Messi supera Pelé en gols en un any natural

11 de novembre del 2012
El Barça continua imparable a la Lliga.
El Barça continua imparable a la Lliga. | FCB
El Barça continua imparable a la Lliga. Foto: FCB

El Barça continua intractable a la Lliga. Una nova golejada, ara al camp de Mallorca (2-4), permet continuar engrandint el rècord del millor inici de campionat. Els homes de Tito Vilanova ja porten 31 punts de 33 possibles i, poca broma, 36 gols. A més, la seva gran estrella, l'argentí Leo Messi, ha marcat dos gols més, en suma 15 des de l'inici de temporada i 76 en tot l'any 2012. D'aquesta manera, supera un altre rècord que fins ara ostentava Pelé.

El partit ha tingut dues cares. Una primera part amb un Barça que jugant a mig gas ha acabat amb un 0 a 3 al marcador gràcies a sengles dianes de Xavi (minut 28) en una falta executada de manera magistral, Messi (minut 43) i Tello (minut 44). Tal com va passar a la Corunya (4 a 5 amb un partit boig), els blaugranes s'han complicat la vida i, a la represa, en tant sols tres minuts (del 55 al 58) els mallorquinistes han marcat dos gols, un dels quals de penal. Tanmateix, la victòria no ha perillat en cap moment i Messi, qui si no, ha sentenciat al minut 70 amb un golàs que el porter local ni ha ensumat.