El CD Terrassa acull el sisè Torneig de Tennis Adaptat

Hi participaran mig centenar de tennistes del club i d'ACELL i compta amb la col·laboració de Fupar i Prodis

Redacció
09 de novembre del 2012
El proper diumenge 11, de novembre, se celebrarà a les instal·lacions del CD Terrassa a les Pedritxes una nova edició del Torneig de Tennis Adaptat, que enguany arriba a la sisena edició, i que comptarà, un any més, amb la col·laboració de les entitats terrassenques Fupar i Prodis

Hi prendran part uns 55 tennistes que actualment formen part de l'escola de tennis del Club Deportiu Terrassa i de l'escola de tennis ACELL, encapçales pels seus directors, Pau Castañer i l'extennista professional Sergi Bruguera, respectivament.

Aquest any també hi prendrà part un nou centre, concretament l'escola Crespinell de Terrassa. Amb aquesta escola ja es va fer un primer curset la primavera passada, amb tant d'èxit que ara s'han reincorporat a l'Escola de Tennis Adaptat del Club Deportiu Terrassa, que actualment compta amb 34 alumnes.

També, com a novetat i paral·lelament a la competició, es jugaran una sèrie de dobles mixtes entre un soci del club i un jugador amb discapacitat. L'horari de competició serà de deu del matí a dues del migdia i a continuació es procedirà a la entrega de medalles. El torneig acabarà amb el dinar tradicional de cloenda.

El torneig, que arriba a la sisena edició, és possible gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis, Fupar, Prodis i el Club Deportiu Terrassa.