Ball de bastons terrassenc per donar suport a la Marató de Sang

Els Bastoners actuaran per partida doble aquest dissabte, al matí a la plaça Vella i al vespre a la Fira de la Mediterrània de Manresa

Redacció
07 de novembre del 2012
Un sotacama en ple ball de bastons
Un sotacama en ple ball de bastons | La Torre
Un sotacama en ple ball de bastons Foto: La Torre

Dissabte ben atapeït pels Bastoners de Terrassa. El proper dia 10 de novembre, l'entitat egarenca serà a les 12 hores a la plaça vella realitzant una ballada de suport a la Marató de Sang de Terrassa. D'aquesta manera, els Bastoners s'adhereixen a la iniciativa del Banc de Sang i Teixits que al llarg de tot el dissabte serà a diferents punts del municipi demanant la col·laboració de la ciutadania demanant la necessitat de sang i organitzen diverses activitats.

I a les 21 hores, els Bastoners aniran fins a Manresa per participar a la Fira de la Mediterrània. L'entitat oferirà un espectacle que combinarà la música folk amb la tradicional i on la colla col·laborarà dansant en una de les cançons que s'interpretaran per part del grup egarenc La Carrau. La participació se centrarà en una peça que ha versionat el grup combinat "el virolet" i "les corrandes", i que com a resultat ha quedat una dansa molt més ràpida i en la qual es necessita una bona dosi de tenacitat per poder-la ballar. Per la seva banda, La Carrau actuarà a la Nit de folk juntament amb altres artistes com Bruel, 21 Boutons o el Dj. Dr.Batonga.