Els professionals del cinema se citen al Parc Audiovisual

La tramitació dels permisos de rodatge, eix de la trobada

Redacció
07 de novembre del 2012

La Barcelona–Catalunya Film Commission i la Terrassa Film Office convoquen als professionals del sector i membres de la xarxa a una trobada al Parc Audiovisual de Catalunya. La jornada de treball, programa per aquest dijous, es planteja com un marc de diàleg per tractar temes d'interès tant per als municipis membres com per als professionals de l'audiovisual.

Es parlarà de les millores que s'estan duent a terme respecte a la tramitació de permisos de rodatge, les possibilitats que ofereix el territori català i les facilitats a disposició dels professionals del sector per rodar-hi.

Atenent les inquietuds expressades per diversos representants del sector que afecten  tot el territori català, es tractaran les millores que s’estan duent a terme respecte la tramitació de permisos per part del Servei Català de Trànsit, gràcies a les converses iniciades per la Terrassa Film Office i un grup de professionals.

Per fer-ho, vindrà un representant del Servei Català de Trànsit i un altre de la Subdirecció general de Costes i Acció Territorial que informaran dels avenços en la agilització de la tramitació dels permisos de costes. També hi serà el regidor de Cultura de Terrassa, Amadeu Aguado. Els professionals tindran també l'oportunitat de conèixer de primera mà les condicions i avantatges que ofereixen diversos municipis de Catalunya per rodar al seu territori.

A dia d'avui, la xarxa de la Barcelona - Catalunya Film Commission, el servei de l'Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona) i de l'Institut Català de les Empreses Culturals (Generalitat de Catalunya), que promociona i facilita els rodatges a Catalunya, ja compta amb més de 170 membres de les quatre províncies catalanes que posen els seus espais a disposició de les produccions audiovisuals i faciliten els tràmits de gestió dels permisos de rodatge a les seves localitats.