El Vallès Occidental, present a la World Travel Market

La comarca té un estand a la fira turística més prestigiosa del món que se celebra anualment a Londres

Redacció
06 de novembre del 2012

El Consorci de Turisme promociona el Vallès Occidental a la World Travel Market, considerada la fira turística més important del món i que se celebra anualment a Londres. 

Enguany la cita, que va començar aquest dilluns i es perllongarà fins dijous, reunirà més de 5.000 empreses i entitats expositores representants de prop de 200 països. De mitjana, cada any rep la visita cada any d'uns 48.000 professionals de la indústria turística internacional.

El Vallès Occidental també hi és present, mitjançant la promoció a l'estand català, de la mà de la Diputació de Barcelona i de la zona turística Costa Barcelona, on hi seran presents les diverses marques turístiques catalanes i els productes més representatius de la seva oferta. El Vallès Occidental assisteix a la fira com a territori que forma part de la marca Costa Barcelona.

La presidenta del Consorci, Olga Olivé, mantindrà aquesta setmana trobades en el marc de la fira per promocionar l'oferta del Vallès Occidental. A més, els visitants podran trobar informació sobre les propostes de la comarca en àmbits com els senderisme, la gastronomia, la natura o el turisme cultural.