Els homes de Carrillo marquen tres gols per tercera jornada consecutiva (1-3)

04 de novembre del 2012
Pugui, a l'esquerra, ha marcat dos gols de penal.
Pugui, a l'esquerra, ha marcat dos gols de penal. | A.P.
Pugui, a l'esquerra, ha marcat el tercer gol del Terrassa a Palamós. Foto: A.P.

El Terrassa Futbol Club ha passat en una sola setmana de la més profunda crisi a una còmoda situació a mitja taula, gràcies a tres triomfs consecutius. Aquest diumenge a Palamós l'equip de Miki Carrillo s'ha imposat per 1 a 3. Tres gols marcats, doncs, per tercera jornada seguida.

El primer gol de la tarda no s'ha fet esperar. Xavi Molist, en la primera ocasió dels egarencs, no ha fallat i ha obert la llauna, en el minut 7. El Palamós ha reaccionat i, en el 12, Sergio García ha obligat Miguel Ángel a lluir-se per evitar l'empat. Acte seguit, Alberto García ha tret sota pals un nou intent dels empordanesos i Javi Revert ha xutat fora. Amb el pas dels minuts el Terrassa, amb el marcador favorable, ha perdut pistonada i ha deixat que el Palamós s'apropés a l'àrea.

En el minut 41 ha arribat l'empat, arran d'un penal comès per Ferran. Javi Rever ha estat l'encarregat de transformar-lo.

En la segona meitat el Terrassa ha sortit a la càrrega. En una jugada en el 57, Ferran s'ha incorporat a l'atac i la seva centrada ha permès que Montoro marqués el segon gol visitant. La festa dels egarencs s'ha completat amb l'1-3, obra de Pugui en el minut 86.

El Terrassa és ara onzè a la classificació, amb 12 punts, nou dels quals els ha sumat en la darrera setmana.