El Terrassa FC vol encadenar tres victòries en una sola setmana

L'equip de Miki Carrillo visita aquest diumenge el camp del Palamós, que en les últimes set jornades només ha sumat un punt i que estrena entrenador

Redacció
03 de novembre del 2012
Pugui, a l'esquerra, ha marcat dos gols de penal.
Pugui, a l'esquerra, ha marcat dos gols de penal. | A.P.
El Terrassa duu dues victòries seguides. Foto: A.P.

Després de dues victòries consecutives el Terrassa FC pot culminar una setmana perfecta a Palamós. El conjunt de Miki Carrillo juga aquest diumenge contra el tercer per la cua, que aquesta mateixa setmana va canviar l'entrenador per intentar trencar la dinàmica negativa que arrossega l'equip empordanès. Eduardo Vílchez agafa el relleu d'Edu Urdiales a la banqueta del degà del futbol català.

El Terrassa arriba al partit després de vèncer al camp del Castelldefels, diumenge, i a casa contra el Júpiter, dijous. Els homes de Miki Carrillo han fet miques els registres negatius i duen sis gols marcats en dos partits i només un d'encaixat. Des de l'última posició han escalat fins a la catorzena, on hi són amb nou punts. El Palamós en té cinc.

L'entrenador del Terrassa, Miki Carrillo, explica que el seu equip anirà a Palamós amb l'objectiu de "tornar a guanyar". "Ja és una setmana bona amb sis punts en dos partits. Seria una setmana molt bona si guanyéssim també a Palamós", diu el tècnic. "Després de la derrota contra el Rubí estàvem desmoralitzats", confessa l'entrenador vermell, que afegeix que "si sumem nou punts en tres partits això donarà la volta sencera". Carrillo, a més, està convençut que "a mesura que passin els partits i els dies l'equip jugarà millor i anirà creixent, dins les nostres possibilitats i amb els jugadors que tenim".

El conjunt terrassenc viatjarà a Palamós amb les baixes segures de Ramon Suárez, que aquesta setmana ha estat operat d'una lesió òssia a la cara, i de Carles Güell. Jordi Vinuesa, absent en els últims partits per lesió, podria entrar en la convocatòria, encara que no està al cent per cent. El central Raúl Barriendos és dubte, ja que arrossega molèsties musculars del partit de dijous contra el Júpiter. El capità, Sergio Montero, que va acabar abans d'ahir amb una sobrecàrrega, sí que podrà participar al matx contra l'equip palamosí, encara que podria quedar-se a la banqueta per primer cop aquesta temporada.

És probable que Miki Carrillo, que contra el Júpiter va repetir onze per primera vegada aquesta temporada, introdueixi algun canvi en l'alineació titular. El terrassenc Carles Montoro, que dijous va marcar i revolucionar el partit poc després de la seva entrada a la mitja part, té molts números de deixar la banqueta i començar d'inici contra el Palamós.

Del rival, l'entrenador vermell opinar que és "un equip amb bons jugadors". Pel fet de jugar al seu camp, creu que serà "un partit molt dur, molt físic. Sortiran com a motos, amb molta intensitat". El Palamós, que fa pocs mesos va ascendir de Primera Catalana, va
destituir a inicis de setmana el tècnic Edu Urdiales i ha fitxat Eduardo Vílchez.

Tot i començar la lliga amb una victòria i un empat, el degà del futbol català va encadenar sis derrotes consecutives, una ratxa que va trencar dijous amb un empat. Com a local el Palamós només ha sumat un punt. Miki Carrillo no amaga que els seus homes tenen ganes d'un tercer triomf consecutiu. "Ara no podem aturar-nos. Hem de solucionar errors i diumenge sortir amb tot."

Víctor Caballero León serà l'àrbitre del partit que començarà demà a dos quarts de cinc de la tarda al Nou Estadi Municipal de Palamós.