La Torre, al quiosc

per La Torre, 2 de novembre de 2012 a les 22:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'edició en paper de La Torre surt aquest dissabte 3 al carrer amb una nova notícia d'impacte, la convocatòria per part dels sindicats d'Eco-Equip d'una vaga indefinida en el servei d'escombraries de Terrassa a partir del 13 de novembre, en plena campanya electoral.

El diari afegeix una entrevista amb Gabriel Turmo, líder del PP a la capital egarenca, es fa ressò de la retirada del polèmic barracó-bar de la plaça d'Andalusia, i completa la seva secció de Ciutat amb articles sobre les queixes dels veïns de Les Torres de Can Parellada pel disseny de les rutes d'autobús i la proliferació de radars a l'autovia de La Bauma. També recorda que els experts han confirmat la presència d'homínids al torrent de Vallparadís fa 900.000 anys.


La Torre també aporta informacions sobre els productors ecològics locals, Cuina Vallès i la mongeta del Ganxet i una empresa que exporta motos elèctriques a Portugal. La gran fotografia central és del Cementiri en el dia de Tots Sants.

En la secció de comarca, torna a haver-hi una pàgina per cada poble. I en la d'Esports, hi ha una entrevista amb Jesús Cortés, que deixa la presidència del Club Natació Terrassa després de 18 anys.

 

Participació