Vinyetes palestines a la Biblioteca del Districte 5

El videofòrum es farà des del dia 2 fins al 16 de novembre

Carles Batalla
02 de novembre del 2012
Una mostra a la BD5
Una mostra a la BD5 | La Torre
Una mostra a la BD5 Foto: La Torre

Acció contra la Fam Catalunya ha muntat, entre el divendres 2 i el divendres 16, el videofòrum Vinyetes palestines, dibuixos que traspassen fronteres. L'activitat és gratuïta i tindrà lloc a la Biblioteca del Districte 5, al carrer dels Jocs Olímpics.

La iniciativa, fruit d'un taller per a joves conduït pels il·lustradors Álvaro Iglesias i Pere Mejan, mostra la problemàtica del jovent del territori palestí ocupat. Es tracta d'una zona on Acció contra la Fam treballa des de fa una dècada, proveint la població amb les necessitats més bàsiques (aliments i aigua).

L'ONG va pensar que el còmic seria un recurs idoni per retratar la realitat quotidiana i, al mateix temps, fer-la una mica menys feixuga. L'exposició audiovisual es complementa amb un documental de la mateixa temàtica elaborat per Raquel Barrera.

Mostra itinerant
El taller d'expressió artística va començar a principis d'aquest any mentre que aquesta exposició es podrà veure a les diferents biblioteques de Terrassa fins al 15 de gener del 2013. De fet, la mostra ja es va inaugurar fa un mes a la Biblioteca del Districte 2 de la ciutat