EUiA de Terrassa farà de piquet informatiu per \"garantir la vaga general\"

La formació fixa el 14-N com a "principal acte de campanya electoral" i insta a trencar el discurs "hipòcrita de la dreta catalana del govern dels millets"

Redacció
30 d'octubre del 2012
Ivan Martos, Raül Martínez, Marisol Martínez, a l'assamblea local d'EUiA.
Ivan Martos, Raül Martínez, Marisol Martínez, a l'assamblea local d'EUiA.
Ivan Martos, Raül Martínez, Marisol Martínez, a l'assamblea local d'EUiA.

EUiA de Terrassa ha decidit en la darrera assemblea local al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany constituir-se en piquet informatiu amb l'objectiu d' "assegurar l'èxit de la vaga general" del 14-N, que han qualificat de "principal acte de la campanya electoral". En un comunicat, la formació ho justifica pel fet que "són temps de lluita, en què la indignació ciutadana ha de transformar-se en mobilització activa, en reforçar la vaga general i en vots plens de rebel·lia. Són temps d'esquerres, d’unitat i d'alternatives i EUiA estarà com sempre amb el poble treballador".

La sessió va servir per preparar i organitzar la vaga general del 14-N i les eleccions autonòmiques del 25-N, a banda d'aprovar el pla de treball de tot el curs.

L'augment de l'atur i dels desnonaments fa que la línia d'EUiA es basi "en les polítiques socials i de creació d'ocupació, en el reforçament dels serveis socials, en la negociació per aconseguir lloguers socials i dacions en pagament, en la potenciació de projectes com els horts urbans, en la pressió per aconseguir que aviat tinguem un alberg per a persones sense sostre (segons les previsions inicials de l’Ajuntament ja hauria d’estar construit i encara no ho està), etc…".
 
Contra "el govern dels millets"
Sobre les eleccions autonòmiques del 25N, EUiA de Terrassa es planteja, com a objectius de campanya, "trencar el discurs hipòcrita de la dreta catalana del 'govern dels millets' que vol amagar sota la cortina de fum del patriotisme els seus casos de corrupció, el seguidisme de Rajoy, la troika, ja que CiU i PP voten les mateixes reformes econòmique, i la seva nefasta política antisocial de retallades, que fa augmentar de forma molt preocupant l'atur i la misèria del poble català".  

EUiA de Terrassa proposa valors "d'esquerres, anticapitalistes, federalistes i republicans", una sortida de la crisi "democràtica i amb justícia social", els drets al treball i a l'habitatge digne i no accepta "ni més desnonaments ni més retallades de serveis públics ni un retorn al franquisme pel que fa als drets". Els verds egarencs criden a la ciutadania a adherir-se a la vaga general del 14-N