Terrassa i Sabadell, unides pel carril bici

El BACC organitza aquest diumenge al matí una pedalada popular per a totes les edats

Redacció
31 d'octubre del 2012

El BACC i CCOO del Vallès Occidental han muntat una pedalada popular oberta a tothom aquest diumenge al matí. L'activitat té un caràcter reivindicatiu, la necessitat d'unir les dues capitals del Vallès Occidental amb un carril bici "còmode i segur".

Segons els organitzadors, la bicicleta és un mitjà de transport "ideal per a les distàncies de menys de 8 km, com és el cas, i en l'actual context econòmic, és de les inversions que millor rendiment social tenen, per ser un mitjà per a totes les edats, assequible a tothom, i que millora la salut de les persones que la faran servir". També recorden que Terrassa i Sabadell comparteixen nombrosos equipaments al llarg de la N-150 "que generen un important volum de mobilitat amb transport privat motoritzat: l'Hospital de Terrassa, el Consell Comarcal, les instal·lacions dels Mossos d'Esquadra i l'Institut Castellarnau, entre d'altres".

La sortida és a les deu el matí des de l'estació del Nord i l'hora prevista d'arribada és la una del migdia. Hi haurà dues sortides simultànies des de Sabadell i des de Terrassa, cadascuna d'uns 10 km. A l'anada s'anirà per la N-150 i la tornada es realitzarà per camins. Els dos grups es trobaran davant la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental, on es llegirà un manifest.

El recorregut es pot consultar en aquest enllaç: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=3456152