ICV Vallès fa balanç ressaltant les 120 propostes presentades

Milà ha considerat que aquesta "ha estat la legislatura més curta de la història i ha estat un fracàs"

La Torre
26 d'octubre del 2012
Milà, Pérez i Ribas, presentant el balanç de legislatura
Milà, Pérez i Ribas, presentant el balanç de legislatura
Milà, Pérez i Ribas, presentant el balanç de legislatura

Una legislatura "retallada i fracassada". Aquest és el balanç que ha fet dels 21 mesos de legislatura que ara es tanca al Parlament de Catalunya qui ha estat diputat per al Vallès Occidental per ICV-EUiA, Salvador Milà.

Milà ha considerat que aquesta "ha estat la legislatura més curta de la història i ha estat un fracàs ja que els tres compromisos que CiU va esgrimir en la passada campanya electoral - disminuir l'atur, combatre la crisi i augmentar l'estat del benestar - no només no estan resolts sinó que han empitjorat".

En aquest temps, els ecosocialistes han traslladat més de 120 propostes sobre temes que afecten la comarca a la cambra catalana. D'entre totes aquestes propostes ha destacat les queixes per l'efecte de les retallades en salut, educació i serveis socials bàsics; pels incompliments en construcció d'escoles, instituts, hospitals, CAPs, infraestructures de mobilitat. Milà també ha recordat que sempre han estat "al costat dels treballadors i treballadores d'empreses de la comarca" com Sharp, Yamaha, Ficosa o Hewlett Packard.

Milà ha recordat que no només han presentat "protestes", sinó també han fet "propostes", i ha destacat que ICV-EUiA fou el "promotor de la proposició de llei de dació en pagament que el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat". També ha ressaltat la "insistència" de la formació ecosocialista perquè es "construís la cua de maniobres a l'estació de plaça de Catalunya dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que ha de permetre millorar la seguretat i la freqüència de pas de les línies del metro del Vallès, o les perllongacions de la línia a Terrassa i Sabadell".

En aquest sentit, la candidata número 5 per a les properes eleccions i regidora de Rubí, Marta Ribas, s'ha compromès a "seguir fent tan bona feina com ha fet el Salvador aquests dos anys, quant a trasllat de les inquietuds i necessitats de la gent del Vallès, amb propostes sobre allò que afecta la seva vida quotidiana, i també a seguir fent el trasllat al territori dels debats parlamentaris i la rendició de comptes de la feina feta".