Com ha de ser l'Anella Verda de Terrassa?

Redacció
23 d'octubre del 2012
Jordi Ballart i Eva Herrero van ser a la presentació de l'Ecofòrum
Jordi Ballart i Eva Herrero van ser a la presentació de l'Ecofòrum
Jordi Ballart i Eva Herrero van ser a la presentació de l'Ecofòrum

El passat dissabte el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya van acollir una nova edició de l'Ecofòrum. En aquesta ocasió, la jornada s'ha dedicat a l'Anella Verda de Terrassa, el conjunt de parcs periurbans i espais agroforestals que envolten el casc urbà.

L'acte, que va comptar amb la participació d'unes 140 persones, va constituir l'inici de tot un procés de debat i reflexió sobre la redacció d'un pla específic per a l'Anella Verda. Diferents representants d'entitats ciutadanes i persones a títol individual van plantejar la seva visió sobre com hauria de ser el pla de l'anella verda i van manifestar la seva voluntat de participar-hi activament. La majoria dels assistents van coincidir a indicar que el pla s'ha d'elaborar amb la màxima celeritat possible i amb la màxima participació i compromís de la ciutadania i de tots els sectors afectats (propietaris, gestors, pagesos, entitats, etc.).

La presentació de l'Ecofòrum va comptar amb el tinent d'alcalde Jordi Ballart, per delegació de l’alcalde, i la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Eva Herrero.