Música i cultura popular en clau solidària

El Centre Cívic Maria Aurèlia Campany acollirà aquest dissabte l'acte central de la campanya de recollida d'aliments del Districte 4

Redacció
19 d'octubre del 2012
El Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, ubicat a la plaça de l'Assemblea de Catalunya, acollirà l'acte central de la campanya "La pobresa no distingeix", que ha posat en marxa la Comissió Social i del Voluntariat del Consell Municipal del Districte 4 amb l'objectiu de recollir aliments per donar-los al  Centre de Distribució Social d'Aliments "El Rebost".

L'acte inclourà diferents activitats i espectacles entre dos quarts d'onze del matí i dos quarts de dues del migdia, com ara actuacions de ball, sardanes, ball country, taller de dansa Bollywood, tamborinades amb els Diables de La Maurina i els Diables de Ca N'Aurell, contes, activitats infantils i tallers per a joves i adults. Totes les activitats aniran a càrrec d'una dotzena d’entitats del districte. Un grup de voluntaris s'encarregarà durant tot el matí de la recollida d’aliments.

La recollida d'aliments va començar el passat dimecres coincidint amb el Dia mundial per a l'eradicació de la pobresa. Fins el 31 d'ctubre es poden portar aliments als següents punts:

-AVV de La Maurina
-AVV de Ca N'Aurell
-AVV de Roc Blanc
-AVV de La Cogullada
-AVV de Can Palet de Vista Alegre
-Casal de gent gran de Ca N'Aurell
-Casal de gent gran de La Maurina