EUiA Terrassa escull els cap de llista per a les eleccions

El coordinador local Ivan Martos anirà com a número 12 per Barcelona

Redacció
19 d'octubre del 2012
Reunit el dimecres, 10 d'octubre, el Consell Nacional d'EUiA va nomenar com a caps de llista de les demarcacions de Girona, Tarragona i Lleida per a les pròximes eleccions catalanes del 25 de novembre a Jordi Córdoba, Fèlix Alonso i Pilar Ramos, respectivament.

En la llista per Barcelona, es proposa com a cap d'EUiA (que anirà de 3 dins la coalició ICV-EUiA) al responsable del sector d'Educació d'EUiA i regidor de Sabadell, Joan Miquel Mena. També com a candidata número 2 per Barcelona, Lorena Vicioso (actual coordinadora d’Alternativa Jove), el número 3, David Companyon (coordinador de l’Àrea de Comunicació i conseller en el Districte de Gràcia) i la número 4, Adriana Sabaté, responsable de l'Àrea de la Dona. Acompanyen a la llista el coordinador local d'EUiA a Terrassa, Ivan Martos, que ocuparà el lloc número 12 dels candidats d'EUiA.

També la militància d'EUiA va ratificar l'acord de coalició electoral amb ICV. Les direccions d'ICV i EUiA van signar la setmana passada un acord polític per presentar-se conjuntament com a coalició a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel pròxim 25 de novembre de 2012. D'aquesta manera, ambdues formacions reeditaran la coalició.

En el redactat de l'acord, ambdues formacions coincideixen en l'anàlisi de la situació política catalana i en la "necessitat de fer front a la política d'austeritat obsessiva i de retallades" i d'aquesta manera es proposen, per al pròxim 25N, "construir una alternativa d'esquerres a Catalunya que planti cara al nacionalisme conservador de CiU".

Amb aquest acord ja signat, tant ICV com EUiA han manifestat també la voluntat "de treballar per la integració de persones independents i activistes" a la candidatura que formarà les llistes pels pròxims comicis electorals del Parlament de Catalunya.