Mag Lari reviu Michael Jackson

El mag més conegut i mediàtic del nostre país ret homenatge al seu ídol de sempre, el rei del Pop, amb una proposta espectacular per a públic de totes les edats

J.M.O.
13 d'octubre del 2012
Mag Lari porta Splenda a Terrassa
Mag Lari porta Splenda a Terrassa | La Torre
Mag Lari porta Splenda a Terrassa Foto: La Torre

Splenda és un espectacle de màgia on tot és possible, de principi a final. Un esdeveniment de dimensions espectaculars que ens trasllada a un gran univers d’emocions i somnis.

Es tracta d'un binomi que combina l’energia de Michael Jackson, el rei del Pop, amb el mag més conegut i mediàtic del nostre país, el Mag Lari. És el gran homenatge que aquest fa al seu ídol de sempre, amb propostes per a públic de totes les edats i amb la participació de gent del públic a l'escenari.

Splenda sorgeix a partir d’un objectiu: aconseguir que la màgia prengui una nova dimensió. Seguint les doctrines dels millors espectacles de màgia internacionals, arriba carregat d’emocions úniques, sorprenents aparicions i una posada en escena mai vista fins al moment, amb un món ple de colors.

Presenta un format de màgia espectacular, mai vist fins ara a tot el país. Una estètica molt acurada i estudiada fins a l’últim detall. Recull l’essència màgica de l’estela de Jackson i la projecta en un espectacle de màgia dels seus, on l’habitual conjunció de l’humor, la participació del públic, els números espectaculars i el bon gust i l’elegància en general, dona com a resultat un espectacle esplèndid.

Tota la decoració i escenografia està inspirada en l’Art Decó. Combina els trucs més clàssics amb les grans il·lusions més sofisticades. Una barreja que encaixa a la perfecció dins d’aquest viatge màgic. En els escenaris de Barcelona ha tingut un pas triomfal, amb crítiques molt positives. Curiosament, en una de les representacions, a la capital catalana, va fer sortir una parella mixta, amb ell de Sabadell i ella de Terrassa, element que li va donbar molt de joc.

Un resum de l'espectacle
El títol sorgeix de la voluntat de trobar una sola paraula que transmeti tots els conceptes que resumeixen l’espectacle.

El mot Splenda denota quelcom brillant i alhora ric de matisos i materials, que crea admiració per la seva perfecció, grandesa i luxe. També té connotacions de quelcom generós, que desborda en mitjans. Segueix en la linea de títols anteriors del Mag Lari (Increïble, Millennium, Secrets) i aconseguiex recrear un imaginari molt propi dels dos móns que tractem: la màgia i Michael Jackson.

Splenda arribarà al Centre Cultural Terrassa aquest dissabte a les sis i a les nou del vespre, i demà a les set de la tarda. El preu és de 22 euros. La producció és de Focus i Mag Lari; la creació de Mag Lari i Miquel Setó, la direcció Mag Lari i Àngel Llàcer, i els ballarins són: Griselda Astudillo, Juan Carvallido Dance Captain, Roger Molist, Pol Quintana, Josep Ramon i Jesús Sanz.