Un bon plat de patates braves

El Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca activa la campanya "emBARca't", una ruta-concurs de patates braves 49 locals de la ciutat oferiran tapes i beguda a 2,5€

Carles Batalla
14 d'octubre del 2012
Patates braves
Patates braves | Carles Batalla
Patates braves Foto: Carles Batalla  

Nova Iniciativa del Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca per atraure la gent al carrer i convertir els bars i restaurants de la ciutat en llaminers aparadors. Després de la campanya del cigró menut i de la ruta-concurs de tapes que es va fer entre el maig i el juny, ara l'objecte de desig són les patates braves. Un total de 49 establiments prendran part entre el divendres 5 i el diumenge 21 d'octubre a l'"emBARCa't a la ruta de les patates braves", un producte que el Bar Tomás del barri barceloní de Sarrià ha convertit en art sublim.

El funcionament és l'habitual: cada local presenta una tapa a un preu únic de 2,5 euros que inclou beguda i es poden anar tastant i valorant les tapes (de l'1 al 5). Un cop finalitzada la campanya, cal dipositar la guia segellada amb la butlleta emplenada amb les dades personals a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament o al Gremi d'Hostaleria.

Regals i locals
Els participants entraran en un sorteig de diferents regals. L'esdeveniment, patrocinat pel Consistori i per Estrella Damm, es durà a terme en bars que majoritàriament estan situats al centre històric de la ciutat. D'aquesta manera, es pot fer el recorregut a peu i de manera amena.

La llista inclou els següents bars i restaurants: la Torreta, Grinzing, el Cafè Teatre, el Zurito, el Bizarre, el Rovell de l'Ou, Al Panino, Frankfurt Rambla, Mesón las Forcas, el Porró, el Tastet, Bocinets, Tocats per la Tramuntana, el Refugi, la Carbassa, Baco, Cheers, Bar Parada, Litus, Súbit, el Porró Gran, la Tosta de la Tieta, la Terrasseta del Don Cándido, Gomar, la Bola de Oro, Punt i Àpat, Restaurant Granada, Braseria 101, Transsiberià, Camelia, 3Q'S, Temple de Siam, Vermouth, Kaixo, Tapes a la Nova, el Cafè Dolç, Que Pum que Pam, el Racó de la Xapata, la Cantonada de les Barriques, Cal Tiki, Vinyl, l'Alegria del Teatre, la Gurmeteria, Textures, Los Brothers, la Masia, la Picoteca, Al Punt i Vent de Dalt.