Com conviure amb l'Alzheimer?

Conferència aquest dijous a MútuaTerrassa sobre la manera de gestionar una malaltia que afecta 1.200 terrassencs

Redacció
10 d'octubre del 2012
Aquest dijous, 11 d'octubre a les 18 hores, l'edifici docent de MútuaTerrassa acollirà una conferència sobre la malaltia d'Alzheimer. La ponència anirà a càrrec del doctor Miquel Aguilar, cap del servei de Neurologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.  

El dia mundial de l'Alzheimer, va ser el passat 21 de setembre data escollida per l'Organització Mundial de la Salut i la Federació Internacional d'Alzheimer. El propòsit d'aquesta commemoració és donar a conèixer la malaltia i difondre informació al respecte, sol·licitant el recolzament i la solidaritat de la població en general, d'institucions i d'organismes oficials.

En aquest marc, MútuaTerrassa ha organitzat la conferència: "Com gestionem la malaltia d'Alzheimer quan sobresurt del seu llarg període silent?". Aquesta jornada està dirigida a les persones que conviuen amb la malaltia d'Alzheimer i participen en el suport i la recerca.

A la ciutat de Terrassa més de 3.000 persones pateixen la malaltia d'Alzheimer i més de 1.200 hi conviuen de foma directa. L'equip de la Unitat de Memòria i Atenció a la Demència de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa disposa d'un espai dedicat a la informació dirigida al malalt i a les seves famílies, com també ofereix ajut d'educació continuada sobre la malaltia.